Theater arrangementen

West Side Story arrangement

Kom genieten van de West Side Story in Martiniplaza en verblijf in het Martini Hotel in de binnenstad van Groningen.

De West Side Story is wereldwijd één van de meest bekende en geliefde musicals.

Het romantische verhaal van Shakespeare's Romeo en Julia wordt in West Side Story verplaatst naar het New York van de jaren '50. Tony en Maria zijn twee jonge geliefden, gevangen tussen twee strijdende straatbendes: de Jets en de Sharks. Hun strijd om te overleven in een wereld vol geweld, haat en vooroordelen is één van de meest innovatieve, hartverscheurende en relevante muzikale drama's van onze tijd.

West Side Story zit vol onvergetelijke nummers als ‘Maria’, ‘Tonight’, ‘I Feel Pretty’ en ‘Somewhere’. De musical wordt uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast én met de briljante oorspronkelijke Broadway choreografie van Jerome Robbins.

Data en tijden:
Dinsdag 2 januari 2018: 20.00 uur
Woensdag 3 januari 2018: 20.00 uur
Donderdag 4 januari 2018: 20.00 uur
Vrijdag 5 januari 2018: 20.00 uur
Zaterdag 6 januari 2018: 14.00 uur
Zaterdag 6 januari 2018: 20.00 uur
Zondag 7 januari 2018: 14.00 uur
Zondag 7 januari 2018: 20.00 uur

Klik hier om uw arrangement te reserveren

Fiddler on the Roof arrangement

In samenwerking met MartiniPlaza bieden wij u de mogelijkheid om in de binnenstad te slapen én te genieten van de musical Fiddler on the Roof bij Martiniplaza.

Kom genieten van een heerlijk verblijf in het Martini Hotel in het centrum van Groningen. Een overnachting in een monumentaal pand op loopafstand van winkels en uitgaan.

En 's avonds gaat u de musical Fiddler on the Roof beleven in MartiniPlaza.

Het is precies vijftig jaar geleden dat de musical Fiddler on the Roof (Anatevka) voor het eerst in Nederland te bezoeken was. De voorstelling is een echte klassieker met songs als ‘If I were a rich man’, ‘Sunrise, Sunset’ en ‘Matchmaker, Matchmaker Make Me A Match’. De musical gaat over een arme, joodse melkboer, Tevye, en zijn vijf dochters. Regisseur Ruut Weissman, bekend van o.a. Hij Gelooft In Mij en De Tweeling, heeft een nieuwe actuele versie gecreëerd van het verhaal, waarin familiewaarden en eigen tradities bij een volk op de vlucht, centraal staan. 

Fiddler on the Roof is van 6 t/m 18 februari 2018 te zien in MartiniPlaza. 

Klik hier om uw arrangement bij Martini Hotel te reserveren.